ORDU / AKKUŞ - Damyeri İlkokulu

Damyeri İlkokulu

DAMYERİ MAHALLESİ AKKUŞ/ORDU
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak. BAŞARIYI, AYDINLIĞI KENDİMİZE ŞAFAK KADAR YAKIN BİLİP; CEHALETİ, MİSKİNLİĞİ YILDIZLAR KADAR UZAK TUTMAK
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek, Okulun sosyo-kültürel ve ekonomik yapısı dikkate alınarak eğitim ve öğretim programını en etkili ve verimli bir şekilde uygulamak.Demokratik, insan haklarına saygılı hoşgörülü benliğine ve milletine bağlı Atatürk İlke ve İnkılaplarının Savunucusu bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL
08:40 14:20
KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
PANSİYON YOKTUR.
0 - YOKTUR.
Ulaşım
Okulumuz taşımalı eğitim merkezi olmasından dolayı ulaşım öğrenci servisleri ile sağlanmaktadır.
Okulumuza taşımalı öğrenci servisi yapan 10 tane servis sürücüsü bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
DAMYERİ KÖYÜ MERKZ MEVKKİİNDE BULUNAN DÜZ BİR ARAZİ ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR. OKULUMUZ 2010 YILINDA YAPILMIŞTIR.
İl merkezine 97 KM, İlçe Merkezine 17 KM uzaklıktadır.